Vanilla Planifolia
2.10am.
Terima kasih kepada Ecah & Apiz lee sbb bantu pulihkan masalah jiwa yg tiba-tiba rasa down takboleh lukis dgn baik sampai nangis segala dan terkoyak satu lukisan haha nasib baik takbertukar jadi Hulk. #Assignment #crossculture #waubulan #nextTanglong #printmaking #iknowicandoit #goninago (at Universiti Sains Malaysia)
Main hentam je lukis sebab bosan. Menyesal colour dlm bunga tu. Hmmmm #flower #flowerdoodle #floral #fineart
#2 Review salah satu tempahan. Wording fully handmade. No printed.
Theme colour: White, Pink, Purple. Taking reservation for a Guestbook table, prop stick, etc. /Fully handmade. (Reservation are taken depending on the time and condition because i’m still a student)
:)
Just pm me on fb, Nina Shaharuddin. THANK YOU!
#ninacraft #decoration #guestbook #wedding #guestbooktable #photoframe  #boardforpictureandquotes #fullydiy #diy #fullyhandmade #parttimejob #dosupportme
#1 Review salah satu tempahan. 
Theme colour: White, Pink, Purple. Taking reservation for a Guestbook table, prop stick, etc. /Fully handmade. (Reservation are taken depending on the time and condition because i’m still a student)
:)
Just pm me on fb, Nina Shaharuddin. THANK YOU!
#ninacraft #decoration #guestbook #wedding #guestbooktable #photoframe  #boardforpictureandquotes #fullydiy #diy #fullyhandmade #parttimejob #dosupportme
#diy #handmadecard #DoItYourself #throwback #createasweetmomentdontwait

Sejak aku kenal gunting kertas semua,aku suka sgt buat kad, kira obses la. Dulu masa sekolah, aku kutip barang/kotak kat tmpat sampah, pastu recycle. Sekarang pun aku still amal cara tu, cuma bezanya sekarang dah ada duit sikit, byk dah benda aku beli (sikit-sikit ikut kemampuan). Yang pastinya, aku xboleh masuk kedai stationery, aku msti gila nak beli kertas (semua warna/jenis aku nak) & lain-lain haha. 

Ni salah satu kad yg aku buat. Senang je nk buat, guna lebihan mounting board yg ada, potong saiz ikut suka, cari selotape (Jenis: Silk) pelbagai warna, kemudian tampal la secara bebas gitu, tulis ucapan sikit kat kertas putih lain & tampal. Bahagian belakang pun ada(itu yg ada klip tu) tp lupa nak snap gmbr & kad ni dah selamat bg dekat tuan pnya badan hehe. Actually, xkisah guna apa je yg kita ada, janji kreatif dan paling penting, jgn membazir. Selamat mencuba!
#2 (above: original photo taken by me, below: redraw)
No title required.
Medium: #penselcolour #luna
#painting #lukisbalik #assignment #fineartstudent #research #throwback #salahkonsep #Penangscenery
#handmadecard #wishes
AL;
Good luck in your exam. <3
#Diy #handmadecard #bestwishes #examweek #usm #usmpenang
"Sesetengahnya masih hanyut dan sesetengahnya mula hidup; Manusia" #nofilter
THEME