Vanilla Planifolia
#diy #handmadecard #DoItYourself #throwback #createasweetmomentdontwait

Sejak aku kenal gunting kertas semua,aku suka sgt buat kad, kira obses la. Dulu masa sekolah, aku kutip barang/kotak kat tmpat sampah, pastu recycle. Sekarang pun aku still amal cara tu, cuma bezanya sekarang dah ada duit sikit, byk dah benda aku beli (sikit-sikit ikut kemampuan). Yang pastinya, aku xboleh masuk kedai stationery, aku msti gila nak beli kertas (semua warna/jenis aku nak) & lain-lain haha. 

Ni salah satu kad yg aku buat. Senang je nk buat, guna lebihan mounting board yg ada, potong saiz ikut suka, cari selotape (Jenis: Silk) pelbagai warna, kemudian tampal la secara bebas gitu, tulis ucapan sikit kat kertas putih lain & tampal. Bahagian belakang pun ada(itu yg ada klip tu) tp lupa nak snap gmbr & kad ni dah selamat bg dekat tuan pnya badan hehe. Actually, xkisah guna apa je yg kita ada, janji kreatif dan paling penting, jgn membazir. Selamat mencuba!
#2 (above: original photo taken by me, below: redraw)
No title required.
Medium: #penselcolour #luna
#painting #lukisbalik #assignment #fineartstudent #research #throwback #salahkonsep #Penangscenery
#handmadecard #wishes
AL;
Good luck in your exam. <3
#Diy #handmadecard #bestwishes #examweek #usm #usmpenang
"Sesetengahnya masih hanyut dan sesetengahnya mula hidup; Manusia" #nofilter
So do I.
It’s not about forcing happiness. It’s about not letting sadness win. — The Wonder Years (via psych-facts)

(via nrsyhdsmnnnn)

kushandwizdom:

Good Vibes HERE
aafreenfaiz:

Abu Umaamah (R.A.) said: I said: ‘O Messenger of Allah (saw), tell me of an action by which I may enter Paradise’. He said: ‘Take to Fasting, there is nothing like it.’ [Imam Nasai’, Ibn Hibbaan, Al-Haakim, Saheeh]
THEME